Почивки на Малдивите, Директен полет от София

Почивки на Малдивите, Директен полет от София

цена от €1413

Почивки на Малдивитe  с директен чартърен полен от София

07.02 , 14.02 , 21.02 , 28.02.2021

07.03 , 14.03 , 21.03 , 28.03.2021

04.04 , 11.04 , 18.04 , 25.04.2021

02.05.2021

Потвърдено пътуване всяка седмица

Директен и удобен полет  от София  до Мале

7 нощувки

Ако си мислите, че вечното лято не съществува, че зимата винаги е студена и мрачна, че през месец декември тен се хваща само в соларум, то ние с радост ще ви опровергаем.
Само след 8 часа ще може да се озовете на последното райско кътче на земята – Малдивите. И това става възможно с чартърните ни програми през януари и февруари месец.  С комфортен самолет  Airbus 330, ще се окажете на бели, пясъчни плажове до топлите води на Индийския океан, заобиколени от непокътната природа на Малдивите.
Това е най-желано място за любители на почивка близо до прозрачна, океанска вода и сред уникална девствена природа.

 

 

Полетно разписание на авиокомпания Gulliv Air:
TJJ 801 SOF 16:00 MLE 07:00 +1
TJJ 802 MLE 20:00 SOF 05.50 + 1
-Часовете на полетите са посочени в местни времена.

-Полетното разписание подлежи на препотвърждение.

1 ви ДЕН
Среща на летище София за чартърен полет до Velana International Airport /MLE/ – Мале Ибрахим Насир. Полета ще се осъществи с авиокомпания Gulliv Air – полет номер TJJ801 в 16.00ч. тип самолет AIRBUS A330. Летището служи като основен вход към туристическата дестинация Малдиви и предлага връзки до основните летища по целия свят.  Полетът има транзитно кацане (без пътниците да слизат от самолета) в Букурещ с престой около час.

2 ри ДЕН
Кацане на летището с МАЛЕ, посрещане от фирмата партньор и насочване на местата за трансфер в зависимост от острова и хотела, който сте избрали и вида на трансфер до него. За тези, които са избрали хотели до които се стига с хидроплан е възможно малко изчакване заради разписанието на хидроплана.При пристигане на острова ще бъдете посрещнати и настанени от служители на хотела.

3 ти до 8 ти ДЕН
От този ден до края на Вашето пребиваване се отдавате на слънчеви бани и релакс. За любителите на водни преживявания се организират екскурзии за гмуркане покрай красивите коралови рифове или да се поглезите в уникалните СПА центрове на хотела. Тук всеки се чувства специален, защото тайната за популярността и обаянието на Малдивите се крие в умението да предразполагат клиента, поверителност, романтика и безкрайната красота на океана и заобикалящите го бели плажове.

9 ти ДЕН
Това е денят в който приключва това красиво пътешествие, но всеки един край е нова начало и сме сигурни, че ще се върнете отново по тези красиви места. Освобождаване на стаята, трансфер до летището в Мале за полет до София. с авиокомпания Gullivair с номер на полета TJJ802 в 20:00 ч. Полетът има транзитно кацане (без пътниците да слизат от самолета) в Букурещ с престой около час.

УСЛОВИЯ ПО ПРОГРАМАТА:

Условия:
1. Плащания:
– Авансово плащане от 500 ЕВРО депозит на човек при записване;
– 14 дена преди датата на отпътуване

 

COVID 19:
-При пристигане на Малдиви се изисква отрицателен PCR тест преведен на английски език, направен 96 часа преди пристигане.

-Всички пътуващи трябва 24 часа преди отпътуване до Малдиви и 24 часа преди връщане в България да попълнят онлайн анкета на следния сайт https://imuga.immigration.gov.mv/ethd/create
ВАЖНО! Информацията може да бъде актуализирана по всяко време в съответствие с въвеждане на нови изисквания и разпоредби.

 

Важна информация за пътуващите:

-За пътуване до Малдиви важи безвизов режим
-Забранено е внасянето на алкохол. Консумацията на алкохол е разрешена само в хотелите на туристи.

-Забранено е изнасянето от страната на корали и неща направени от тях (освен тези, които са направени от лицензирани производители и придружени със сертификат)

-Забранено е изнасянето от страната на предмети и неща, намерени на дъното на океана.
-Със закон е забранено да се изваждат от водата корали, раковини, морски звезди и т.н., да се уврежда по какъвто и да било начин крайбрежна зона.
-Забранен е риболов близо до островите. За целта се организира риболов отдалечен от бреговете.

-Забранено е да се оставят боклуци на плажа, глобите за това нарушение са много големи.

-Малдиви са мюсюлманска държава и задължително трябва да се спазват правила за прилично поведение и облекло (извън хотела, където има местно население препоръчително да се ходи с покрити рамена и колене)
ВАЖНО : В случай, че поради каквато и да било причина свързана с постоянно променяща се ситуация с COVID-19, няма да може да осъществим полетите, ВСИЧКИ заплатени суми ще бъдат възстановени в десетдневен срок, съгласно условията на договора.

 1. Необходими данни за всички пътуващи* :
  – Три имена на латиница по международен паспорт;
  – Единен граждански номер (ЕГН) или дата на раждане, ако лицето е чуждестранен гражданин;
  –  Номер на паспорт и дата на валидност;
  *Туроператора не носи отговорност за изпратени неверни данни.
 2. Анулационни срокове:
  3.1.  Крайният срок, в който потребителят може да се откаже от договора (анулация), без да дължи неустойка е до 60 дни преди датата на пътуването.
  3.2.  При анулация от 60 до 30 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит, съобразно условията на конкретната програма, но не по-малко от 50% от  цената на пътуването.
  – Ако направената анулация е от 29 до 15 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70% от цената на пътуването;
  – Ако направената анулация е 15 и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от цената на пътуването;

ВАЖНО: Промяна на цената е възможна при: промяна на транспортни разходи /гориво/, летищни, пристанищни и др. такси; промяна с повече от 3% на валутния курс в периода м/у датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените от страна на партньорите ни, както и в други обективно наложителни случаи.

Обменният курс използван за изчисляване на програмата EUR/USD e 1.18.Поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай туроператорът си запазва правото да променя цената на пътуването с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени. Цените на горивата в програмата в София и Хургада  са калкулирани с параметри $780/тон и 1 евро = 1,18 долара. При промяна на цените на горивата може да бъде начислена горивна такса. Тази такса следва да бъде обявена от туроператора и заплатена от потребителя не по-късно от 21 дни преди датата на заминаване.

ВНИМАНИЕ: Авиокомпанията си запазва правото за смяна на часовете на излитане и кацане, за което фирмата ще информира своевременно пътниците.

Важно: За Деца до 18г. пътуващи без родителите или само с един от тях трябва да имат оригинал и ксерокопие на нотариално заверена декларация, че и двамата родители са съгласни детето да пътува в чужбина. Ако дете под 18 години пътува само с един от родителите си (или с друг придружител, различен от родител), той трябва да носи нотариално заверено пълномощно от не пътуващия родител + копие от него (а ако пътува с друг придружител – и от двамата родители) за излизане на детето в чужбина (в случай че детето пътува с двамата си родители, но те са с различни фамилии, те трябва да предоставят акта за раждане на детето, както и копие от него). Този документ ще послужи пред българските гранични власти.
Чужденци влезли в Република България със собствен транспорт /лек автомобил/, не могат да напускат границите на страната с друг вид транспорт.

Важна информация:
За пътуване до Малдиви се изисква валиден международен паспорт. Паспортът трябва да е с валидност поне 6 месеца след датата на влизането в страната. Не се изискват допълнителни ваксини.
Превозването на специално оборудване за екстремни спортове като сърфинг, кайт-сърфинг, гмуркане и други се организира само по запитване и след предварително подадена информация към туроператора.
Пътуването е подходящо за лица с ограничена подвижност.

* Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 100 (Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи – 20 дни преди отпътуване).

Хотели:

 

Malahini Kuda Bandos Resort 3***

Цена на човек в Classic Room на закуска 1413,-евро

Цена на човек в Classic Room на Ол инклузив 1764,- евроо

 

***Трансфера се извършва със скоростна лодка

**************************************************************************************

Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa 5*

Цена на човек в Deluxe Room на закуска  1586 ,-евро

Цена на човек в Deluxe  Room  на на Ол инклузивя 2360,- евро

Цена на човек в Beachfront Deluxe на закуска  1654,-евро

Цена на човек в Beachfront Deluxe на на Ол инклузив 2427 ,- евро

 

***Трансфера се извършва с моторна лодка.

********************************************************************************************

The  Barefoot  Eco Hotel 4****

Цена на човек в Seaside Room на закуска 1614 ,-евро

Цена на човек в Seaside Room на Закуска, обяд и вечеря 1894,- евро

Цена на човек в Beach Front на закуска 1770 ,-евро

Цена на човек в Beach Front на Закуска, обяд и вечеря 2027,- евро

 

***Трансфера се извършва с вътрешен полет + моторна лодка.

******************************************************************************

Bandos Island Resort & Spa 4****

Цена на човек в Superior Villa на закуска 1752 ,-евро

Цена на човек в Superior Villa на Закуска, обяд и вечеря 1938,- евро

Цена на човек в Superior Villa на Ол инклузив 2146,-евро

Цена на човек в Beach Villa на закуска 1850,-евро

Цена на човек в Beach Villa на Закуска, обяд и вечеря 12040,-евро

Цена на човек в Beach Villa на Ол инклузив 2245,-евро

 

***Трансфера се извършва с моторна лодка.

*****************************************************************************

Reethi Faru Resort 4****

www.reethifaru.com

 

Цена на човек в Garden Villa на закуска 1630 ,-евро

Цена на човек в Garden Villa на Ол инклузив 2012,-евро

Цена на човек в Deluxe Beach Villa на закуска 1828 ,-евро

Цена на човек в Deluxe Beach Villa на Ол инклузив 2210,-евро

 

***Трансфера се извършва с вътрешен полет + моторна лодка.

**********************************************************************************

Х-л Sun Island Resort & Spa  4****

www.villahotels.com

 

Цена на човек в Sun Villa на закуска 1819 ,-евро /Ол инклузив 1988,- евро

Цена на човек в Standard Beach Bungalow на закуска 1842 ,-евро /Ол инклузив 2011,- евро

Цена на човек в Superior Beach Bungalow на закуска 1865 ,-евро /Ол инклузив 2035,- евро

Цена на човек в Water Bungalow на закуска 2188 ,-евро /Ол инклузив 2357,- евро

 

***Трансфера се извършва с вътрешен полет + моторна лодка.

*************************************************************************************************

Х-л Paradise Island Resort & Spa 4*

www.villahotels.com

 

Цена на човек в Superior Beach Bungalow на закуска 1705,-евро

Цена на човек в Superior Beach Bungalow на Ол инклузив 1852,- евро

Цена на човек в Water Villa на закуска 2160,-евро

Цена на човек в Water Villa на Ол инклузив 2492,- евро

 

***Трансферът се извършва с моторна лодка

 

************************************************************************************************

Х-л Royal Island Resort & Spa   4****+

www.villahotels.com

 

Цена на човек в Beach Villa на закуска 2012,-евро

Цена на човек в Beach Villa на Закуска, обяд и вечеря 2035,-евро

Цена на човек в Beach Villa на Ол инклузив 2183,-евро

 

*Трансфера се извършва с вътрешен полет + моторна лодка.

 

********************************************************************************************

Х-л Cinnamon Dhonveli Maldives 4****

www.cinnamonhotels.com

 

Цена на човек в Superior Room Ocean View  със закуска 1862,-евро / Ол инклузив 2160,- евро

Цена на човек в Beach Bungalow със закуска 2053,-евро / Ол инклузив 2350,- евро

Цена на човек в Water Bungalow  със закуска 2261,-евро /Ол инклузив 2558,- евро

 

 

*Трансфера се извършва със скоростна лодка.

*****************************************************************************************

Х-л Meeru Island Resort & Spa 4****+

Цена на човек в Garden Villa Ол инклузив 2533 ,- Е

Цена на човек в Beach Villa Ол инклузив 2848 ,- Е

Цена на човек в Water Front Villa Ол инклузив 3032 ,- Е

 

*Трансфера се извършва с моторна лодка.

 

*********************************************************************************************

Mercure Maldives Kooddoo Resort 4****+

Цена на човек в Beach Villa  със закуска 1850,-евро / Ол инклузив 2350,- евро

Цена на човек в Beach Pool Villa със закуска2046,-евро / Ол инклузив 2546,- евро

 

*Трансфера се извършва с вътрешен полет + кола.

 

************************************************************************************

Coco Palm Dhuni Kolhu 4****

Цена на човек в Beach Villa Закуска и вечеря 2124 ,- евро

Цена на човек в Beach Villa Ол инклузив 2124 ,- евро

Цена на човек в Deluxe Villa Закуска и вечеря 2160 ,- евро

Цена на човек в Deluxe Villa Ол инклузив 2160 ,- евро

 

*Трансфера се извършва с хидроплан.

***********************************************************************************

Sun Siyam Iru Fushi 5*

Цена на човек в Deluxe Beach Villa  със закуска 2444 ,-евро / закуска, обяд и вечеря 3717,- евро

Цена на човек в Deluxe Beach Villa with Pool със закуска 2508 ,-евро / закуска, обяд и вечеря 3809 ,- евро

 

***Трансфера се извършва с вътрешен полет + моторна лодка.

*************************************************************************************

Dhigufaru Island Resort 5*

Цена на човек в Beach Villa Boaku  със закуска 2184 ,-евро / Ол инклузив 2570,- евро

Цена на човек в Veli Pool Beach Villa със закуска 2508 ,-евро / Ол инклузив 2845 ,- евро

 

***Трансфера се извършва с хидроплан
*******************************************************************************************
Kudafushi Resort & Spa 5*

Цена на човек в Beach Villa   на база  Ол инклузив 2570,- евро

Цена на човек в Beach Villa with Private Pool  на база Ол инклузив 2835 ,- евро

***Трансфера се извършва с вътрешен полет + моторна лодка.
**********************************************************************************************

 Heritance Aarah 5*

Цена на човек в Beach Villa   на база  Ол инклузив3268,- евро

Цена на човек в Ocean Villa на база Ол инклузив 3457 ,- евро

 

 ***Трансфера се извършва с вътрешен полет и моторна лодка
**********************************************************************************************************
Atmosphere Kanifushi Maldives 5*

Цена на човек в Sunset Beach Villa   на база  Ол инклузив 3321,- евро

Цена на човек в Sunset Deluxe Beach Villa на база Ол инклузив 3588 ,- евро

 

***Трансфера се извършва с хидроплан
****************************************************************************************************

 

Пакетната цена е в евро и включва:

-Самолетен билет София-Мале-София с директен чартърен полет с включени летищни такси;

-Един салонен багаж до 7 кг. и чекиран багаж 20 кг.;

-Трансфер летище-хотел-летище (с лодка или хидроплан според избрания хотел);

-7 нощувки в избран хотел на съответна база изхранване;

-Медицинска застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с покритие 20 000 евро и покритие за Covid

-GREEN TAX – 6 USD на ден на човек (възрастен/

 

Пакетната цена НЕ включва:

-Лични разходи;

-Допълнителни екскурзии;

-Застраховка отмяна на пътуване – доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на застрахователна компания „Уника“;

– Горивна такса – обявява се 21 дни преди полета (ако авиокомпанията наложи такава)

Home