Нова година 2021 на Сейшелските острови

Нова година 2021 на Сейшелските острови

цена от €1965

Да посрещнем Нова година 2021 на Сейшелските острови!

 

 

 10 ДНИ / 7 НОЩУВКИ

 

27.12.2020 г. – 05.01.2021 г.

Тук ви очакват коралови рифове,  тропически лагуни, колониална архитектура, екзотична кухня и най-красивите плажове на света!

Това са островите с най-хубавите плажове в света наравно с Малдивите и няколко архипелага в Полинезия. Сейшелите обаче не са само пясък и море, те са още страхотни възможности за дайвинг, планини и джунгли, недокоснатият от човешки ръце остров Алдабра с неговите уникални животински видове (неслучайно го наричат Галапагос на Индийския океан) и още, красива колониална архитектура, невероятно екзотична кухня и някои от най-луксозните хотели в света. А, и най-приятният климат  –температурата почти никога не пада под 24 С и не надвишава 32 С, което прави Сейшелите идеалната целогодишна дестинация.

Столицата Виктория, най-малката столица на Света, се намира на най-големия остров Мае. Най-важният остров е политически и икономически център на Сейшелите, дом на около 90% от местното население. Освен, че е най-големият от групата на Сейшелите, Мае е без съмнение един от най-красивите в света.

Като туристическа дестинация Сейшелите са идеалният избор за любителите на романтична ваканция. Прелестите на архипелага се събират в доста дълъг списък. Ситният сребрист пясък се простира наляво и надясно, чак до края на острова. До краката ви се плиска удивително чисто и синьо море. Зад главата ви – причудливи палми, някои от които растат буквално хоризонтално, надвесвайки се над морето, а зад тях – живописен скалист релеф.
Дъждовен сезон почти няма, топли, но мощни дъждове връхлитат внезапно, но бързо преминават.

 

 

Първи ден – 27.12.2020г.

Полет за Мае през Истанбул в 21:25ч. с АК“Turkish Airlines”. Кацане на летището в Истанбул в 23:50 ч.

 

Втори ден – 28.12.2020г.

Прехвърляне на полет до Мае в 01:50ч. Кацане на Сейшелите в 11:05ч. Посрещане и трансфер от летище до избрания от Вас хотел. Свободно време и запознаване с допълнителните екскурзии на място. Сейшелите са 115 острова, разположени от Екватора до северния край на Мадагаскар. Най-големите острови от групата на Сейшелите са Мае, Пралин, Силует, Ла Диг. Изградени са основно от гранитни скали, а останалите по-малки острови са предимно коралови.

Нощувка.

 

Трети ден 29.12.2020г.

Закуска. Свободно време за почивка или допълнителни екскурзии. Нощувка.

Четвърти ден – 30.12.2020г.

Закуска. Възможност за Целодневна екскурзия „Открий Мае”с включен обяд срещу допълнително заплащане от 80 евро на възрастен.

Турът започва с трансфер от хотела за спирка в колониалния център на най-малката столица в света Виктория. Ще видите сградите на съда, музея, пощата и часовниковата кула, близнак на лондонската гара Виктория. Зад ъгъла е сградата Codevar, където местни занаятчии продават своите стоки, включително известното креолско злато. Разходката по улица Albert ще покаже интересния разноцветен пазар, където на щандове ще видите продавана прясно уловена риба, тропически плодове и зеленчуци, билки и подправки с изобилие от аромати. Следва пътуване през планината и прохода Sans Soucis със спирка за фото пауза на историческия Mission Lodge, на път за обяд в креолски ресторант. След обяда турът продължава по южния край на острова към възстановената колониална плантация на Jardin du Roi, позната в кратката история на Креолците като плантацията на семейството на Джордж, чието родословно дърво има връзка с Луи 17 от Франция. Ще ви посрещнат с освежаващ домашно приготвен плодов сок преди да ви разведат из насажденията от зеленчуци, екзотични плодове, билки и подправки. На път за хотела оставащото време от следобеда е за почивка със стоп в Занаятчийското селище. Прибиране в хотела около 16ч следобед.

Пети ден – 31.12.2020г.

Закуска. Свободно време за почивка сред безкрайните пясъчни плажове с бели пясъци и кокосови орехи.

 

Посрещане на Новата 2021-ва година с песни, танци и забавления!

 

Шести ден – 01.01.2021г.

Закуска. Свободно време за почивка сред безкрайните пясъчни плажове с бели пясъци и кокосови орехи.

 

Седми ден – 02.01.2021г.

Закуска. Възможност за целодневна екскурзия „Риф сафари” (Мае) с обяд срещу допълнително заплащане от 102 евро на възрастен;Започва с трансфер до марината на Виктория, качване на катамарана за плаване до средата на пристанището, където се спира, за да се хранят рибите и да се прави шнорхелинг сред тях. Ще има много време за морските ентусиасти да изследват рифовете, през прозорците на подводната част на катамарана, а за онези, които искат да си починат във водата да поплуват. Ще има и вкусен традиционен креолски обяд на борда. След обяда ще посетите остров Moyenne  за кратка дрямка или плуване на острова. За перфектен завършек на деня на борда преди връщане на марината ще ви сервират малък пунш с ром. Връшане в хотела. Минимум за осъществяване: 12 човека

Осми ден – 03.01.2021г.

Закуска. Възможност за целодневна екскурзия Пралин и Ла диг (Мае) с включен обяд срещу допълнително заплащане от 190 евро на възрастен.

Пралин е вторият по големина остров на Сейшелите и е на около 1 час път с ферибот от Мае. Посетителите ще могат да посетят Vallee De Mai – единственото място на земята, където в естествена среда расте гигантската палма, позната като двоен морски кокосов орех (coco de mer). Разходката минава по добре поддържаните пътеки на тази девствена гора, слушайки звуците на редкия Черен папагал, които ни карат да вярваме на легендите, че именно това е градината на рая. Турът включва посещение на  известния плаж Anse Lazio, преди 30 минутния преход с лодка до La Dig. На остров La Dig посетителите ще се насладят на атмосфера на безвремие и на удобствата на 21 век. Следва трансфер от пристана до L’Union Estate за тур до навесите за сушени ядки от кокосов орех, за среща с гигантските земни костенурки и до наскоро обновената колониална къща в плантацията, където е сниман филма Goodbye Emmanuella. Обиколката на La Dig продължава с открит камион с балдахин, спирайки на Anse Source d”Argent – един от най-красивите плажове в света. Ще разполагате с достатъчно време да снимате впечатляващите гранитни скални образувния. Този 11 часов тур на Пралин и La Digue, който понякога тръгва от La Digue е привлекателна възможност за посетителите да разгледат двата острова в един ден. Този целодневен тур включва двупосочен трансфер с лодка между Мае и Пралин.

Девети ден – 04.01.2021г.

Закуска. Освобождаване на стаята в 12ч. Възможност за късно освобождаване на стаята срещу допълнително заплащане или осигуряване на помещение за багажа до часа на трансфера. Свободно време до трансфера до летището. Полет Мае – Истанбул в 21:15ч.

 

Десети ден – 05.01.2021г.

Пристигане в Истанбул в 04:35ч. Свързващ полет за София в 08:35ч. Пристигане в София в 08:55ч.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:

 • Международен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.
 • За деца под 18г., пътуващи без родители – нотариално заверено родителско разрешение за напускане на страната от непътуващия родител (оригинал и 1 копие). За деца, чиито родители са с различни фамилии, се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.

 

ПОЛЕТНО РАЗПИСАНИЕ:

27.12 София 21:25 Истанбул 23:50

28.12 Истанбул 01:50 Сейшели 11:05

04.01 Сейшели 21:15 Истанбул 04:35 ( на 05.01 )

05.01 Истанбул 08:35 София 08:55

 

* Забележка – дните на провеждане на екскурзиите, както и цените, могат да се променят в зависимост от броя записани и възможността за провеждане. Екскурзиите се провеждат на английски или руски език от местни екскурзоводи.

 

Условия и Забележки:

 • При записване се внася депозит от 200 лв, втори депозит от 800 лв, до 45 дни преди пътуването, а пълно плащане се прави 30 дни преди тръгване.
 • Офертата важи при минимум 14 туристи.
 • Пътуването е без медицински и санитарни изисквания към 10.07.2020г..
 • Няма визови ограничения за български граждани за пътуване до Сейшелите.
 • Срок за уведомление за несъбран минимум – 30 дни преди заминаване.
 • Туроператорът си запазва правото да променя последователността на изпълнение на мероприятията по програмата.
 • По отношение на застраховка „Отмяна от пътуване, повече информация в офиса на фирмата.

 

Срокове за анулации и неустойки:

 • При наличие на повече от 45 дни преди датата на отпътуване – неустойка не се удържа;
 • Между 45-ия и 30-ия ден преди датата на заминаване се удържа размерът на внесения депозит от 1000 лева;
 • При по-малко от 30 дни се удържа 100% от стойността на екскурзията.

 

 

АНУЛАЦИИ БЕЗ НЕУСТОЙКИ И ВРЪЩАНЕ НА СУМИ:

 • При анулация на пътуването от страна на ТО, сумата се възстановява в рамките на 7 дни от деня на анулацията;
 • При активация на полицата „Отмяна на пътуване“, включително при положителен PCR тест, сумата се възстановява спрямо условията на ЗК „Мондиал Асистънс“.
 • При невъзможност от пътуване, поради забрана или ограничения в следствие на епидемиологична обстановка свързана с COVID 19, заплатената сума се възстановява в пълен размер в рамките на 14 дни от датата на отпътуването.

В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати доброволно своето пътуване, през времетраенето му, всички допълнителни разходи, включително и транспортните, са за негова сметка.

ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прехвърли правото си на пътуване на трето лице в срок съобразно спецификата на дестинацията, издаване на самолетни билети по международни полети и не по-късно от 27.11.2020г., като се задължава да заплати на ТУРОПЕРАТОРА дължимите суми, свързани с преиздаване на билетите и всички други разходи, произтекли от смяната на имената на пътниците.

Забележка: *COVID-19 Поради динамично променящите се уловия, медицинските изисквания за посещение на страната подлежат на препотвърждение при приближаване периода на пътуване.

 

Всички допълнителни екскурзии се предлагат, както от България, така и на място. По желание на клиента, ТО може да предложи допълнителни опции за турове.

 

 

 

ХОТЕЛ ТИП СТАЯ Пансион На човек в двойна стая Единична стая Дете до 12 год. Настанено в стая с двама възрастни
CORAL STRAND 4*  

Standard room

Закуска 1965 €/3843лв 2679 €/5240лв  

1674€/3274лв в Superior стая

CORAL STRAND 4*  

Standard room

Закуска и вечеря 2100 €/4107лв 2804 €/5484лв  

1774€/3470лв в Superior стая

 

CARANA BEACH HOTEL 4*
Adults only.

 

Ocean View Chalet

Закуска и вечеря 2955 €/5779лв 4621 €/9038лв  

 

N/A

 

HILTON SEYCHELLES NORTHOLME RESORT & SPA 5*

 

 

 

King Sunset Villa

Закуска 3475 €/6797лв 5452 €/10663 лв  

 

 

запитване

CONSTANCE EPHELIA 5* Junior Suite Закуска и вечеря 4340€/8488лв 7150 €/13984 лв  

запитване

 

 

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

 • Самолетен билет за полет София-Мае-София с включени летищни такси и багаж до 32кг с АК „ Turkish Airlines”;
 • 7 нощувки на съответната база в избрания хотел;
 • Новогодишна празнична вечеря;
 • Трансфер летище-хотел-летище на Сейшели;
 • Медицинска застраховка с 10000 евро покритие на човек с асистанс, включваща Covid 19;
 • Застраховка „Отмяна на пътуване“

 

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

 • Допълнителни екскурзии на място;
 • Разходи от личен характер;
 • Бакшиши;