Почивка на Сейшелите-директен полет

Почивка на Сейшелите-директен полет

цена от €1499

Почивка на Сейшелите Другия свят

Директен полет от София с  България Ер София

 

 

 10 ДНИ / 7 НОЩУВКИ

 

Дати:

28.01.2022г. – 06.02.2022г.

25.02.2022г. – 06.03.2022г.

Сейшелските острови са едно от най-удивителните места в света. С безкрайни бели плажове, буйна растителност, сини и кристално чисти води, величествени коралови рифове и редки видове флора и фауна, които не се срещат никъде по света, тези далечни острови с право са наречени   Перлите на Индийския океан.

Остров  MAE  – най-внушителния от всички острови, където има международно летище и е разположена най-малката столица в света, Виктория. В Mahe  има най-много плажове, големи хотели, ресторанти, възможности за водни спортове, екзотичен пазар. На острова са разположени най-високите планински върхове в Сейшелите, както и 68 блестящи плажове, обгърнати от палмови дървета, между които 12 от най-красивите плажове в света. Най-известните от тях са Beau Vallon Beach, Anse Independаnce, Anse Forbans и Anse Royale, около който са разположени величествени гранитни образувания.

 

 

ПРОГРАМА

Първи ден:

Директен полет от София до Мае в 19:40. с  кратък стоп за зареждане в Джибути.

 

Втори ден:

Кацане на Сейшелите сутринта в 07:00. Посрещане и трансфер от летище до избрания от Вас хотел. Свободно време и запознаване с допълнителните екскурзии на място. Сейшелите са 115 острова, разположени от Екватора до северния край на Мадагаскар. Най-големите острови от групата на Сейшелите са Мае, Пралин, Силует, Ла Диг. Изградени са основно от гранитни скали, а останалите по-малки острови са предимно коралови.

Това удивително място е връх на потънал древен континент, ако се чудите как би изглеждал Раят – е Сейшелите се  доближават до представата за Райско кътче. Пясъкът е коралов , ослепително бял и има особеността, че не се нагрява дори при много високи температури, природата е съхранена и ще ви остави омагьосани със своята екзотика , омайния мирис на райски цветя и смарагдово-сините си води.

Нощувка.

 

Трети ден:

Закуска. Свободно време за почивка или допълнителни екскурзии. Нощувка.

Четвърти ден:

Закуска.
О-В МАЕ: Възможност за Целодневна екскурзия „Открий Мае”с включен обяд срещу допълнително заплащане от 75 евро на възрастен, 35 евро за дете от 2-11г;

Турът започва с трансфер от хотела за спирка в колониалния център на най-малката столица в света Виктория. Ще видите сградите на съда, музея, пощата и часовниковата кула, близнак на лондонската гара Виктория. Зад ъгъла е сградата Codevar, където местни занаятчии продават своите стоки, включително известното креолско злато. Разходката по улица Albert ще покаже интересния разноцветен пазар, където на щандове ще видите продавана прясно уловена риба, тропически плодове и зеленчуци, билки и подправки с изобилие от аромати. Следва пътуване през планината и прохода Sans Soucis със спирка за фото пауза на историческия Mission Lodge. Ще посетим едно от най-старите наследства на островната държава – Ботаническата градина датираща повече от век и разположена в сърцето на Мае. Следва креолски обяд в местен ресторант. След обяда турът продължава по южния край на острова към възстановената колониална плантация на Jardin du Roi, позната в кратката история на Креолците като плантацията на семейството на Джордж, чието родословно дърво има връзка с Луи 17 от Франция. Ще ви посрещнат с освежаващ домашно приготвен плодов сок преди да ви разведат из насажденията от зеленчуци, екзотични плодове, билки и подправки. На път за хотела в оставащото време от следобеда ще направим пауза до панорамна гледка към остров Еден. Прибиране в хотела около 16ч следобед.
Минимум записани за провеждане на екскурзията – 12 човека.

О-В ПРАСЛИН:  Възможност за опознавателна екскурзия на остров Праслин срещу допълнително заплащане от 85 евро на възрастен, 35 евро за дете от 2-11г;:
Valle / Anse Lazio /Праслин/полудневна екскурзия до Valley De Mei и световно известният с белите си пясъци и светлосини води плаж -Anse Lazio. Сърцето на острова е дом на гъсти джунгли от палми и много често е наричан „Градина на Рая‘. Атракционна точка на острова е Vallee De Mai, единственото място в света където се отглежда палмата Coco De Mer,  която има най-голямата ядка в света.
Минимум записани за провеждане на екскурзията – 8 човека.

Пети ден:

Закуска.
О-В МАЕ: Възможност за целодневна екскурзия Пралин и Ла диг (Мае) с включен обяд срещу допълнително заплащане от 205 евро на възрастен, 85 евро за дете от 2-11г;

Пралин е вторият по големина остров на Сейшелите и е на около 1 час път с ферибот от Мае. Посетителите ще могат да посетят Vallee De Mai – единственото място на земята, където в естествена среда расте гигантската палма, позната като двоен морски кокосов орех (coco de mer). Разходката минава по добре поддържаните пътеки на тази девствена гора, слушайки звуците на редкия Черен папагал, които ни карат да вярваме на легендите, че именно това е градината на рая. Турът включва посещение на  известния плаж Anse Lazio, преди 30 минутния преход с лодка до La Dig. На остров La Dig посетителите ще се насладят на атмосфера на безвремие и на удобствата на 21 век. Следва трансфер от пристана до L’Union Estate за тур до навесите за сушени ядки от кокосов орех, за среща с гигантските земни костенурки и до наскоро обновената колониална къща в плантацията, където е сниман филма Goodbye Emmanuella. Обиколката на La Dig продължава с открит камион с балдахин, спирайки на Anse Source d”Argent – един от най-красивите плажове в света. Ще разполагате с достатъчно време да снимате впечатляващите гранитни скални образувния. Този 11 часов тур на Пралин и La Digue, който понякога тръгва от La Digue е привлекателна възможност за посетителите да разгледат двата острова в един ден. Този целодневен тур включва двупосочен трансфер с лодка между Мае и Пралин.
Минимум записани за провеждане на екскурзията – 20 човека.

Шести ден:

Закуска. Свободно време за почивка или допълнителни екскурзии. Нощувка.

Седмиден:
Закуска.
О-В МАЕ: Възможност за целодневна екскурзия Glass bottom boat /Мае/с включен креолски обяд на катамаранот 125 евро на възрастен, 45 евро за дете от 2-11г;
Прекрасна възможност да научите повече за морския свят на това екзотично и тропическо място – Сейшелите. Отплаване към близкия и див остров Moyenne- място където живота на земните костенурки и човека са в пълен синхрон. Следва креолски обяд на острова и свободно време за гмуране, шнорхелинг, плажуване. По-късно връщане към хотела.

Минимум записани за провеждане на екскурзията – 12 човека.

 

О-В ПРАСЛИН:  Възможност за целодневна екскурзия Cousin / Curiuese islandas & St. Piere срещу допълнително заплащане от 155 евро на възрастен, 95 евро за дете от 2-11г;:
Минимум записани за провеждане на екскурзията – 20 човека.

 

Осми ден:

Закуска.  Свободно време за почивка сред безкрайните пясъчни плажове с бели пясъци и кокосови орехи.

Девети ден:

Закуска. Освобождаване на стаята в 12ч. Свободно време до трансфера до летището. Вечерен полет за София в 21:00ч.

 

Десети ден:

Пристигане в София рано сутринта.

Необходими документи при пътуване до Сейшелски острови:

 • Забележка – изискванията, свързани с Ковид-19 подлежат на препотвърждение, тъй като е възможна промяна!
 • Всички пътуващи трябва 24 часа преди отпътуване до Сейшели да попълнят QR код на следния сайт : https://seychelles.govtas.com/.
 • При пристигане в Мае се изисква отрицателен резултат от PCR тест за COVID-19, преведен на английски език, направен 72 часа преди пристигане.
 • Няма медицински изисквания за имунизации при пътуване.

 

Информация за превозвача: Авиокомпания Bulgaria Air“

Тип самолет:  AirBus 320

Адрес: гр. София, Летище София / Бул. Брюксел 1

 

Полетно разписание:

FB 7075 A320 София 19:40 – Джибути 02:00  Джибути 02:40 – Маe 07:00

FB 7076 A320 Мае 21:00 Джибути 23:10 Джибути 23:50 – София 04:35

Забележка: Авиокомпанията си запазва правото за смяна на часовете на излитане и кацане, за което фирмата ще информира своевременно своите пътници.

 

 

Необходими документи:

 • Международен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.
 • За деца под 18г., пътуващи без родители – нотариално заверено родителско разрешение за напускане на страната от непътуващия родител (оригинал и 1 копие). За деца, чиито родители са с различни фамилии, се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.

 

Условия:

 • Офертата важи при минимум 140 туристи.
 • Пътуването е без медицински изисквания за имунизации.
 • Срок за уведомление за несъбран минимум – 30 дни преди заминаване.
 • Депозит 1: 200 евро на човек след потвърждение на резервацията.
 • Депозит 2: 500 евро до 60 дни преди датата на отпътуване
 • Доплащане: 30 дни преди датата на отпътуване.

 

Срокове за анулации и неустойки:

 • При анулация повече от 60 дни преди заминаване – без неустойка, депозита се възстановява на клиента.
 • При анулация между 59 и 31 дни преди заминаване – неустойка в размера на внесения депозит от 700 евро на човек.
 • При анулация по-малко от 30 дни преди заминаване – 100% неустойка.

 

Анулации без неустойки и връщане на суми:

 

 • При анулация на пътуването от страна на ТО, сумата се възстановява в рамките на 7 дни от деня на анулацията;
 • При невъзможност от пътуване, поради забрана или ограничения в следствие на епидемиологична обстановка свързана с COVID 19, заплатената сума се възстановява в пълен размер в рамките на 14 дни от датата на отпътуването.

 

Общи условия при застраховка „Отмяна на пътуване“, включваща и отмяна на пътуването поради COVID-19:

 

 • Възстановяване на възникналите разходи при анулиране на резервирано пътуване;
 • Ако застрахованото лице се разболее от COVID-19 или е поставено под карантина поради съмнение за заболяване и следователно трябва да отмени планирано пътуване, застраховката покрива възстановяването на разходите за анулиране на пътуването.
 • Заболяването на съпруг/а или близък роднина, който не пътува, също се счита за причина за анулиране на пътуването, при условие че лицето има живото застрашаващо състояние поради COVID-19 и се нуждае от интензивни грижи в болница.
 • ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прехвърли правото си на пътуване на трето лице в срок съобразно спецификата на дестинацията, издаване на самолетни билети по международни полети , като се задължава да заплати на ТУРОПЕРАТОРА само дължимите суми, свързани с евентуалното преиздаване на билетите.

 

Вид използван транспорт: Самолет и Автобус.

 

 

Застрахователна сума на човек при сключена Застраховка „Отмяна на пътуване“:

Покритие на застраховката / Сума за плащане

 • М/у 2500 лв и 3000 лв – Премия 150 лв
 • М/у 3000 лв и 3500 лв – Премия 175 лв
 • М/у 3500 лв и 4000 лв – Премия 200 лв
 • М/у 4500 лв и 5000 лв – Премия 250 лв
 • М/у 5000 лв и 6000 лв – Премия 300 лв
 • М/у 6000 лв и 7000 лв – Премия 350 лв
 • М/у 7000 лв и 8000 лв – Премия 400 лв
 • М/у 8000 лв и 9000 лв – Премия 450 лв

 

Какво не покрива застраховката?

 • Събития, които са причинени предумишлено или поради груба небрежност на застрахования;
 • Опит за самоубийство или самоубийство;
 • Събития в здравословното състояние на застрахования, които са настъпили или се очаква да настъпят в момента на сключване на застраховката или началото на пътуването;
 • Събития, които застрахования понася вследствие на употреба на алкохол, наркотици, медикаменти или поради отлагане на предписана терапия;
 • Събития, които са в посредствена или непосредствена връзка с размирици, военни действия, терор от всякакъв вид, стихийни бедствия, влияния на околната среда, земетресения;

 

За повече информация относно включените застраховки, моля свържете се с нас!

Пътуващите имат право да прекратят едностранно договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след заплащане на съответните суми според условията за анулации и неустойки.

 

В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати доброволно своето пътуване, през времетраенето му, всички допълнителни разходи, включително и транспортните, са за негова сметка.

 

Всички допълнителни екскурзии се предлагат от България. По желание на клиента, ТО може да предложи допълнителни опции за турове.

 

ПАКЕТНИ ЦЕНИ ЗА 7 НОЩУВКИ

Хотел Дати Цена на човек
в двойна стая
 

SGL

Двама възр. с
доп. легло
Дете на доп. легло
7-11.99 г.
3* Berjaya Beau Vallon
Mahe
Standard room
28.01.22 BB € 1499 / 2932 лв € 1865 /

3648 лв

€ 4205 /

8224 лв

€ 1174 / 2296 лв
25.02.22 BB € 1499 / 2932 лв € 1865 /

3648 лв

€ 4205 /

8224 лв

€ 1174 / 2296 лв
28.01.22 HB € 1775 / 3472 лв € 2150 /4205 лв € 1510 /

2953 лв

€ 1403 / 2744 лв
25.02.22 HB € 1775 / 3472 лв € 2150 /

4205 лв

€ 1510 /

2953 лв

€ 1403 / 2744 лв
3* Valmer Resort
Mahe
Garden Studio
28.01.22 HB € 1995 / 3902 лв € 2720 / 5320 лв n/a n/a
25.02.22 HB € 1995 / 3902 лв € 2720 / 5320 лв n/a n/a
4* Coral Strand
Mahe
Standart room
28.01.22 HB € 1932 / 3779 лв € 2512 /

4913 лв

n/a n/a
25.02.22 HB € 1957 / 3828 лв € 2550 / 4987 лв n/a n/a
4* Le Duc De Praslin
Praslin
Superior room
28.01.22 HB € 2075 / 4058 лв € 2957 /

5783 лв

€ 5685 /

11 119 лв

€ 1479 / 2893 лв
25.02.22 HB € 2075 / 4058 лв € 2957 /

5783 лв

€ 5685 /

11 119 лв

€ 1479 / 2893 лв
4* L’Archipel
Praslin
Superior room
28.01.22 HB € 2182 / 4268 лв € 2714 /

5308 лв

€ 6184 /

12 095 лв

€ 1620 / 3168 лв
25.02.22 HB € 2182 / 4268 лв € 2714 /

5308 лв

€ 6184 /

12 095 лв

€ 1620 / 3168 лв
5* Fishermen’s Cove
Mahe
Superior room
28.01.22 HB € 2332 / 4561 лв € 3225 / 6308 лв n/a n/a
25.02.22 HB € 2368 / 4631 лв € 3296 / 6446 лв n/a n/a
5* Kempinski Seychelles
Mahe
Hill View room
28.01.22 HB € 2377 / 4649 лв € 3172 /

6204 лв

n/a € 1592 / 3114 лв
25.02.22 HB € 2508 / 4905 лв € 3435 /

6718 лв

n/a € 1592 / 3114 лв
5* Constance Ephelia
Mahe
Junior suite
28.01.22 HB € 2939 / 5748 лв € 4144 /

8105 лв

n/a € 1131 / 2212 лв
25.02.22 HB € 2675 / 5232 лв € 3704 /

7244 лв

n/a € 1131 / 2212 лв
5* Paradise Sun
Praslin
Superior room
28.01.22 HB € 2243 / 4387 лв € 3292 / 6439 лв n/a n/a
25.02.22 HB € 2243 / 4387 лв € 3292 / 6439 лв n/a n/a
5* Story Seychelles
Mahe
Junior suite
28.01.22 HB € 2561 / 5009 лв € 3560 / 6963 лв € 7282 /

14 242 лв

€ 1633 / 3194 лв
25.02.22 HB € 2632 / 5148 лв € 3703 /

7242 лв

€ 7425 /

14 522 лв

€ 1633 / 3194 лв
5* Constance Lemuria
Praslin
Junior suite
28.01.22 HB € 3895 / 7618 лв € 5720/

11 187 лв

n/a € 1300 / 2543 лв
25.02.22
5* Mango House Seychelles
Mahe
Premium Deluxe room
28.01.22 BB € 3856 / 7542 лв € 6576/

12 862 лв

n/a € 1112 / 2175 лв
25.02.22 BB € 3856 / 7542 лв € 6576/12 862 лв n/a € 1112 / 2175 лв
3* Les Laurier Eco Hotel
Praslin
Villa
28.01.22 HB € 2093 / 4094 лв € 2706 / 5292 лв n/a € 1829 / 3577 лв
25.02.22 HB € 2093 / 4094 лв € 2706 / 5292 лв n/a € 1829 / 3577 лв
4* Doubletree By Hilton Seyshelles Allamanda
Mahe
King deluxe ocean view
28.01.22 HB € 2447 / 4786 лв € 3253 / 6362 лв € 6641/

12 989 лв

€ 1091 / 2134 лв
25.02.22 HB € 2466 / 4823 лв € 3463 / 6773 лв € 6924 /

13 542 лв

€ 1091 / 2134 лв
5* Savoy Seychelles
Mahe – Beau Valon
Savoy standard
28.01.22 HB € 2367/ 4629 лв € 3147/

6155 лв

€ 6491 /

12 695 лв

€ 1772 / 3466 лв
25.02.22 HB € 2477 / 4845 лв € 3347 /

6546 лв

€ 6771 /

13 243 лв

€ 1772 / 3466 лв
5* Hilton Labriz Resort & Spa
Silhouette
Kind Garden villa
28.01.22 HB € 2650 / 5183 лв € 3526 / 6896 лв € 7328 /

14 332 лв

€ 1061 / 2075 лв
25.02.22 HB € 2650 / 5183 лв € 3526 / 6896 лв € 7328 /

14 332 лв

€ 1061 / 2075 лв

SGL- Единична стая

Изхранване:
BB – нощувка със закуска
HB – нощувка със закуска и вечеря

*За дете под 7г може да се предостави допълнителна оферта, тъй като всеки хотели има различна политика при възрастите за деца.

*За хотелите на о-в Праслин по желание – доплащане за двупосочен полет Мае – Праслин – Мае – 210 евро /възрастен, 180 евро / дете 2-11.99г.

 

 

Цената включва:

 • Самолетен билет за полет с България Ер София-Мае-София (с кацане за техническо презареждане в Джибути) с включени летищни такси и регистриран багаж  20кг + 8кг. Ръчен багаж ;
 • 7 нощувки на съответната база изхранване в избрания хотел;
 • За хотелите на О-в Мае – трансфер летище-хотел-летище с автобус;
 • За хотелите на о-в Праслин – трансфер с ферибот и наземен трансфер пристанище-хотел-пристанище;
 • Представител на агенцията по време на пътуването;
 • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро, с включен риск COVID19, в случай на заболяване в чужбина и покриване на лечението на място;

 

Цената не включва:

 • Допълнителни екскурзии на място;
 • Горивна такса ( ако е необходима такава ) – обявява се 21 дни преди датата на отпътуването;
 • Разходи от личен характер;
 • Бакшиши;
 • Застраховка „Отмяна на пътуване“  с Ковид 19 покритие;
 • Такса здравна декларация, която се заплаща при попълването на QR код за Сейшелски острови – 10 евро /към 11.06.2021, която е възможно да отпадне/
 • ПСР тестване – ако се налага към датата на пътуването;

 

Допълнителни екскурзии:

 • От Мае: „Открий Мае”с включен обяд срещу – 75 евро на възрастен, 35 евро за дете от 2-11г;
 • От Мае: Целодневна екскурзия Пралин и Ла диг с включен обяд – 205 евро на възрастен, 85 евро за дете от 2-11г;
 • От Мае: Glass bottom boat с включен креолски обяд на катамаран – 125 евро на възрастен, 45 евро за дете от 2-11г;
 • От Праслин: Valle/ Anse Lazio – 85 евро на възрастен, 35 евро за дете от 2-11г;
 • От Праслин: Cousin / Curiuese islandas & St. Piere – 155 евро на възрастен, 95 евро за дете от 2-11г;